Начало Светско Петър Байков с Дебютен Авторски Проект

Петър Байков с Дебютен Авторски Проект

356
0

След признанието от Дисни и стотиците знаменити роли, озвучени с различни гласове, актьорът и продуцент Петър Байков обяви своя дебютен авторски проект – „Снежанка (Версията на Петър Байков)“ през пролетта на 2024г.

За първи път, Петър Байков ще представи не само умението си да вдъхне живот чрез гласа си на всички герои в една приказка, но и да нарисува техните образи, приказния им свят, да напише музиката и да разкаже историята през собствената си призма, вдъхновен от едноименния прочит и творческо дело на самия Уолт Дисни.

Снежанка (Версията на Петър Байков) ще бъде издадена през пролетта на 2024 г. (15 март за българския пазар) в комплект книга с илюстрации и диск, с достъп до интерактивно онлайн издание, в което приказката „оживява“ за малки и големи. „Снежанка“ е първата от поредица приказки на Байков и към днешна дата е обявена за издаване в оригинал на български, английски, френски език и на различни езици в цял свят през следващата година.

В официалния сайт на Петър Байков вече може да заявите да бъдете сред първите, които ще могат да поръчат лимитираното българско издание на книгата и диска към нея.


There is no ads to display, Please add some