Начало Светско ПРЕНЕСЕТЕ СЕ В ИТАЛИЯ С ЛИМИТИРАНАТА КОЛЕКЦИЯ НА H&M STUDIO

ПРЕНЕСЕТЕ СЕ В ИТАЛИЯ С ЛИМИТИРАНАТА КОЛЕКЦИЯ НА H&M STUDIO

288
0

Най-новата колекция H&M STUDIO RESORT е посветена на летния сезон, женствените силуети, веселото настроение и слънчевата енергия. Вдъхновена от италианските дворци, венецианското стъкло и мистичните пещери, колекцията придава усещане за дълга лятна приказка.

Разнообразната палитра от топли цветове ни пренася към магичния момент на залязващото слънце с красиви елементи от жълто и оранжево, примесени със зелени акценти. Плажните модели съчетават комфорт и модерен дизайн, а десените придават оригиналност и стил. H&M STUDIO RESORT ще бъде налична ексклузивно онлайн на hm.com на 9 май, а втората ѝ част от още пет лимитирани дизайна ще влезе в продажба на 30 май.

 

„Лимитираната колекция H&M STUDIO RESORT е заредена с весело настроение и смел дух. Креативност и внимание към детайла, добавят интрига и оригиналност на всеки модел. Искахме да създадем бляскави, но удобни визии за всеки повод и всяка личност, с много весело настроение и непринуден шик“, казва Ann-Sofie Johansson, ръководител дамско облекло в H&M.

 

Ключовите модели са дръзки и вълнуващи. Прилепналата рокля с V-образно деколте и костюмът в меден нюанс са силен акцент за вечерта. Топът без презрамки и пола насърчават смелостта, черният дълъг кафтан предлага преход от деня към вечерта, а комплектът от риза и панталон, от коприна с десен, са акцентите на колекцията, заедно с плетенитебански. Междувременно аксесоарите повдигат настроението със златни кожени сандали, мини чанта и бижута от мъниста.

 

„Колекцията има непринуден, женствен чар, който безпроблемно ще ни пренесе от сутрешния изгрев край басейна до вечерните събирания, а моделите придават усещане за спокойни летни дни“, казва Angelica Grimborg дизайнер H&M STUDIO.

 

Висококачествените материи – органична коприна, рециклиран полиестер, вискоза Lenzing EcoVeroTM и Tencel™, както и органичнен памук и лиосел са включени в колекцията, а някои от бижута са изработени от рециклиран месинг.

 

ЗА H&M STUDIO
H&M STUDIO е модното предложение от H&M. От 2013 г. насам, колекциите се изработват от специален дизайнерски екип в ателието на марката в Стокхолм и се лансират няколко пъти в годината.


There is no ads to display, Please add some