Начало Елин Пелин Доброволци „обзаведоха“ училище в село Мусачево

Доброволци „обзаведоха“ училище в село Мусачево

2692
0

Във връзка с началото на учебната година, на 26 август 23 г. ОУ „Иван Вазов“, село Мусачево, получи дарение от 40 броя гардеробчета за децата и нови плотове за ученически чинове.

Дарението се осъществява по инициатива на г-н Александър Станоев, неизменната помощ на родителския колектив и г-жа Мирослава Станчева, директор на ОУ „Иван Вазов“.
През съботния ден доброволците успяха да дадат нов облик и да обновят част от учебната база, обединени зад идеята, че никоя добрина и добро дело не е напразно. „Обединихме се, изкарахме доброто на преден план и сега остана само удовлетворението, че сме направили нещо хубаво. Поех този ангажимент и с гордост мога да кажа, че благодарение на всички, които застанаха зад мен, днес можем да видим резултата от собствения ни труд.“ – сподели самият г-н Станоев, който изказа благодарност и за съдействието на г-жа Мирослава Станчева.

Община Елин Пелин се присъединява към топлите думи на благодарност, изказани към управителя на ЙАФ България – г-жа Анна Кирилова и към г-жа Гергана Машова, г-н Боян Василев и г-н Александър Севдин!
Това не е първото дарение, направено от г-н Александър Станоев и ЙАФ България – през 2021 и 2022 година бяха направени две големи дарения на ДГ „Пчелица“, с. Мусачево, когато се обнови част от легловата база, осигуриха се нови гардеробчета и плотове за маси.
Децата са онези, заради които си заслужава да се обединим, да забравим различията си, да застанем зад обща кауза и да работим заедно.

Защото това са НАШИТЕ ДЕЦА!
Всички ЗАЕДНО можем повече!
И всички ЗАЕДНО, създаваме тяхното УТРЕ!


There is no ads to display, Please add some