Начало Светско ИКОНАТА НА ПОП МУЗИКАТА ОТ 2000ТА GALA С УЧАСТИЕ НА EXE BEACH...

ИКОНАТА НА ПОП МУЗИКАТА ОТ 2000ТА GALA С УЧАСТИЕ НА EXE BEACH FESTIVAL 2024, “FREED FROM DESIRE” НА ПЛАЖ КАВАЦИ

93
0

Има едни такива парчета, които си тананикаш без дори да знаеш текста, такива, чиято мелодия ще знаеш на колкото и години да бъде, такива които растат с теб, има едни такива парчета, които са вечни и е истинска чест и привилегия да се запознаеш с артиста зад тях, защото на това му се казва изкуство. Такъв е и случаят
със световно известното парче “FREED FROM DESIRE”. Тази песен е истинска класика, която обаче катери класация на Beatport съвсем в настоящето – поредното доказателство за устойчивостта и съвършенството на този проект.


GALA или GALA RIZZATTO е гласът зад парчето на всички времена. Поп певицата е родена в Италия, но още в тийнейджърските си години заминава за Щатите, за да учи изкуства в Ню Йорк. По време на своето обучение, GALA упражнява едно от хобитата си, а именно фотографията, тя обикаля улиците на огромен Ню Йорк и снима различни лица, най-често в метрото. Така се случва и първото й демо, срещу
размяна за фотография на европейски DJ, GALA записва първото си парче и без абсолютно никакви връзки в индустрията се превръща в най-горещата денс изпълнителка за времето си. Кариерата й се развива стремглаво нагоре, колаборира
си със световно известни артисти като Lil Wayne, Kevin Rudolf и още много други.

Над 40 000 души скандират за още след изпълнението й в Белгия и това не е всичко, освен талантлива певица, GALA пише и оригинални парчета за филма Favola.
Второто издание на най-дългоочаквания фестивал това лято EXE BEACH FESTIVAL 2024 е причината да си говорим за шеметната GALA.

Тя ще бъде част от втория ден на фестивала и WИNAMP XXL, добре познатата EXE концепция с най-големите хитове от 2000та. Връщаме се няколко десетилетия назад на 28ми юни, на огромната плажна сцена.


Билети за събитието можете да купите тук:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/exe-beach-festival-02-exe-beach-638182/event.html#


There is no ads to display, Please add some
Предишна статияПулсирай за другите: дари кръв, спаси живот!
Следваща статияУспешно IPO за Paysera България на БФБ
Християн Гьошев е собственик и главен редактор на сайта sofiaoblast.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.