Начало Светско H&M съчетава смела увереност със свободни кройки за лято 2024

H&M съчетава смела увереност със свободни кройки за лято 2024

138
0

Лятната колекция на H&M се основава върху безупречни кройки и смели десени, които символизират безгрижните летни дни и нощи, както и модата, която върви ръка за ръка с тях. Моделите са графични и ярки – силно привличащи погледа модерни кафтани, рокли и комплекти, вдъхновени от топлината, енергията и богатата култура на Бразилия. Цветовата палитра е изискана – съчетаваща черно, бяло, бежово и червено, придружено от зелени акцентни нюанси. Лятната колекция на H&M ще бъде налична в магазините и онлайн от 16-ти май.

 

Дамската колекция е ярка и впечатляваща. Контрастни шевове, ефектни щампи и цветове интерпретират движението на бразилския модернизъм, а дантелени детайли, бродерии и широки поли символизират модерната увереност. Ключовите модели включват иновативни плетени кафтани, ярки рокли в обемни макси-форми, многопластови мини-рокли без ръкави и къси комплекти, за специални плажни поводи.

 

При банските костюми преобладават плетките, триъгълните горнища и целите модели без презрамки. Аксесоарите включват масивни бижута в златист тон, обеци и колиета, вдъхновени от миди и корали, мъниста, плетени шапки и чанти, сандали, както и шалове в десени, които се съчетават с дрехите.

 

„Красивите кафтани, обемните рокли и късите комплекти в колекцията са страхотна база, която надградихме с привличащи погледа десени в органични форми, както и игра с обем. Колекцията се усеща силно и уверено, но има и тази чувственост, която е много актуална днес“, казва Eliana Masgalos, концептуален дизайнер H&M.

 

Колекцията е представена ексклузивно с артистична интерпретация от фотографа Rafael Pavarotti с участието на Vittoria Ceretti, Anok Yai и Devyn Garcia.

 

„За мен беше огромно удоволствие да отида в Бразилия, за да снимам кампанията на H&M за лято 2024. Винаги е специално да се създава у дома. Да бъдеш потопен в природата и заобиколен от толкова много красота беше в основата за улавянето на същността на колекцията – един истински празник на тази невероятна енергия“, казва Rafael Pavarotti, фотограф.


There is no ads to display, Please add some