Начало Светско Dior Sauvage е парфюм, който носи хармония

Dior Sauvage е парфюм, който носи хармония

97
0

Dior Sauvage е един от най-продаваните мъжки парфюми в каталога на Christian Dior. Ароматът е представен през 2015 година и вече близо десетилетие не губи своята актуалност. Дървесно-цитрусовото ухание запленява с хармоничната си композиция, която лесно привлича вниманието и се запомня. За лице на парфюма е избран обичаният актьор Джони Деп. Визията и излъчването на актьора представят по най-добрия начин магнетичния характер на аромата. Dior Sauvage е парфюм, който спокойно може да носите, както в ежедневието си, така и при специални поводи. Уханието ще допълни и подчертае по най-добрия начин личния ви стил и класата, която притежавате.

Ароматната композиция на Dior Sauvage е свежа и елегантна

Уханната концепция е разработена за луксозния бранд от именития парфюмерист Франсоа Демаши. От Dior описват работата по Dior Sauvage като „акт на сътворяване, вдъхновен от широките пространства“ и „озоново синьо небе, разстлано над скалист пейзаж, нажежен до бяло под пустинното слънце“.

Първоначалното впечатление, което Dior Sauvage създава е за свеж и жизнерадостен аромат. Уханието се открива с нотки калабрийски бергамот, пикантен пипер и амброксан. В сърцевината се разкрива ефирната елегантност на лавандулата. Запомнящият се базов акорд е изграден от дървесни нотки пачули, ветивър и кедър. Балансираната ароматна композиция притежава и добра дълготрайност. Достатъчно е само едно нанасяне, за да усещате уханното влияние на Dior Sauvage в продължение на 10 часа.

Dior Sauvage е любим парфюм на мъже с класа

Елегантното и хармонично ухание е в състояние да подчертае всички качества и силни страни, които притежавате. Заложете на Dior Sauvage независимо какво ви предстои. Ароматът мигновено ще повиши самочувствието ви и ще ви накара да се почувствате силни, уверени и готови да преодолеете всяко препятствие, за да постигнете целите, които сте си поставили. Забележителното ухание на Dior Sauvage със сигурност ще ви спечели много комплименти и заслужени признания за отличния ви вкус и стил.

Флаконът на Dior Sauvage подчертава интензивния характер на аромата

Наситеният цвят и минималистичен дизайн веднага привличат вниманието. Флаконът е удобен за хващане, а магнитната капачка, прикрепена към него, улеснява нанасянето на аромата дори в движение. Dior Sauvage е парфюм, който, както с уханието, така и с дизайна и визията на опаковката си, получава заслужено място в динамичния живот на съвременния мъж. Заложете на аромата, както в ежедневието си, така и при специални поводи през всички сезони, и със сигурност ще направите най-добрия избор. Уханието на Dior Sauvage ще ви накара да се чувствате харесвани и ценени, и ще получите признанието на околните.


There is no ads to display, Please add some