Начало Светско Джефри Райт се присъединява към състава на втори сезон на оригиналния сериал...

Джефри Райт се присъединява към състава на втори сезон на оригиналния сериал на HBO „The Last of Us: Последните оцелели“

94
0

Носителят на награда Emmy® и номинираният за Oscar® Джефри Райт се присъединява към актьорския състав на 2-ри сезон на „The Last of Us: Последните оцелели“ в ролята на Айзък – могъщ лидер на голяма паравоенна група, търсещ свобода, но вместо това е затънал в безкрайна война срещу изненадващо изобретателен враг.

Базирана на популярната видеоигра „The Last of Us“, разработена от Naughty Dog за конзолите PlayStation®, историята се развива двадесет години след унищожаването на съвременната цивилизация. Джоел (Педро Паскал), закоравял оцелял, е нает да изведе нелегално Ели (Бела Рамзи), 14-годишно момиче, от потискаща карантинна зона. Това, което на пръв поглед изглежда лесна работа, скоро се превръща в опасно, емоционално пътуване. Прекосявайки страната заедно, те зависят един от друг за оцеляването си.

В сезон 2 се завръщат Педро Паскал в ролята на Джоел, Бела Рамзи като Ели, Габриел Луна като Томи и Рутина Уесли като Мария. Новите попълнения в актьорския състав, освен Райт, са Кейтлин Девър (Аби), Изабела Мерсед (Дина), Йънг Мазино (Джеси), Ариела Барер (Мел), Тати Габриел (Нора), Спенсър Лорд (Оуен) и Дани Рамирез (Мани), а Катрин О’Хара е гост звезда на сезона.

Джефри Райт е актьор, носител на награди Tony®, Emmy®, AFI (Американски филмов институт) и Златен глобус®, който се радва на блестяща кариера, обхващаща световете на театъра, киното и телевизията. Райт има и номинации за наградите Oscar®, „Изборът на критиците“, SAG и печели награда Independent Spirit за 2024 г. за прекрасното си представяне в главната роля в American Fiction.

На телевизионната арена Райт се превъшлащава в ролята на Бърнард Лоу в „Западен свят“ на HBO, за която има три номинации за награда Emmy® за четирите сезона на сериала. Най-скорошните забележителни филмови изпълнения на Райт включват: Rustin (2023), режисиран от Джордж С. Улф, Asteroid City (2023) и French Dispatch (2021), режисирани от Уес Андерсън, и Батман (2022), режисиран от Мат Рийвс. Райт е високо оценен и за ролята си на Белиз в антологичния сериал на HBO „Ангели в Америка“ (2004), базиран на наградената с Пулицър едноименна пиеса, написана от Тони Кушнър.

Сценаристи и изпълнителни продуценти на „The Last of Us: Последните оцелели“ са Крейг Мейзин и Нийл Дракман. Сериалът е копродукция със Sony Pictures Television и изпълнителени продуценти също са Каролин Щраус, Жаклин Леско, Сесил О’Конър, Асад Кизилбаш, Картър Суон и Евън Уелс. Продуцентски компании са PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint и Naughty Dog.

Джефри Райт е представляван от CAA, Strategic PR и адвокатската кантора Jackoway Austen Tyerman Wertheimer Mandelbaum Morris Bernstein Trattner & Klein.


There is no ads to display, Please add some