Начало Туризъм Остават броени дни до изтичане на предварителната продажба на лифт карти “Select”...

Остават броени дни до изтичане на предварителната продажба на лифт карти “Select” в Пампорово на промоционална цена от 75 лева за възрастен на ден

407
0

През септември Пампорово пусна в продажба добре познатите от миналата есен ски карти “Select”, които могат да бъдат закупени на промоционални цени в два периода. На 31 октомври изтича срокът, в който картите могат да бъдат закупени на най-ниски цени, от преди два сезона – еднодневна карта за възрастен 75 лева, за младежи (до 17 години) – 59 лева и за деца (до 12 години) – 45 лева. Във втория промоционален период, от 1 ноември до 10 декември, еднодневната карта “Select” влиза в продажба на цена 82 лева за възрастни, 65 лева за младежи (до 17 години) и 49 лева за деца (до 12 години).

Картите “Select” са без фиксирани дати за стартиране на ползването им, а клиентите сами избират датата, което дава възможност за финансова предвидимост и резервиране на зимна почивка на възможно най-ниска цена. Активирането им става с първото преминаване, през който и да е турникет в ски зоната, в рамките на предстоящия зимен сезон и важат за последователни дни в зависимост от вида на картата.

За първи път е възможно да бъде закупена и ски карта Неделя сутрин “Select”, която важи за ползване в ден неделя от 08:45 до 12:45 часа, без предварително фиксирана неделя. С нея напускащите в края на уикенда гости на Пампорово могат да използват пистите до последно, преди освобождаване на хотела.

На същия принцип с две стъпки на цени могат да се закупят и двата вида сезонни лифт карти –сезонна за делнични дни и сезонна без ограничения.

Лифт картите могат да бъдат закупени или презаредени през уеб магазина на www.pamporovo.me и получени през pick-up устройствата, картоматите или на касите в курорта. Всички закупили лифт карта за ски зона Пампорово ще могат да ползват като бонус ски зоната на Чепеларе, когато последната е отворена.

Пампорово АД стартира сезона с пускането в експлоатация на нов шестседалков лифт Малина – връх Снежанка – изцяло ново съоръжение, което притежава най-модерната технология на задвижване (direct drive), значително намаление на шума, пътека за подреждане на пътниците с цел по-голяма запълняемост на седалките, което ще елиминира опашките дори и в най-натоварените дни от сезона. Съоръжението ще позволи комфорт и бързина при качване на пътниците до връх Снежанка и е подходящо, както за начинаещите скиори, така и за опитните.

Пампорово продължава тенденцията да прави подобрения в ски зоната, за да гарантира постоянно снежно покритие през целия сезон. В продължение на философията си за безупречност на ски зоната дори и при неблагоприятни условия, курортът инвестира в разширяване на системата за изкуствен сняг. Ключови участъци са допълнително подсилени с оръдия и мощности за заснежаване. При наличие на благоприятни условия за изкуствен сняг, Пампорово вече има готовност да подготви задоволителен брой ски писти само за 72 часа.

Като част от дългосрочната стратегия за свързване на връх Снежанка със Смолянски езера, за новия сезон Пампорово АД разширява ски зоната в южна посока, като възвръща една любима зона за забавления. Тази зона ще се обслужва от стационарен ски влек Академика и от мини влек. Поставени са 12 нови оръдия по южните писти, които да осигурят постоянна снежна покривка. Планира се да бъде изградена фън зона и място за фрийстайл.

През предстоящия зимен сезон най-малките ще се радват на нов снежен парк за обучение на начинаещи деца на ски център Малина. Новата зона ще се обслужва от аниматори по снежни спортове, които ще забавляват и обучават децата по групи, допълвайки работата на детската ски градина на Пампорово АД. Децата ще ползват нова ски пътека, пързалка за спускане с туби, трасета с виражи и забавни препятствия.

Нова автоматизирана машина тип робот, с най-съвременна технология за обработка, шлайфане и обкантване, ще заработи в гардероба на Пампорово АД на ски център Малина. Новият сервиз позволява ските и бордовете да бъдат заточвани и променяни индивидуално под различен ъгъл спрямо желанието на клиентите и съобразно предпочитанията им за каране.

През месец януари, за първи път в историята си, Пампорово ще приеме домакинство на Световна купа по сноуборд от календара на FIS. Състезанието ще се проведе на 20 и 21 януари на писта Стената и ще посрещне най-добрите състезатели в тази дисциплина от цял свят, със специалното участие на Радослав Янков. Веднага след това Пампорово посреща участниците в Европейска купа по сноуборд на 23 и 24 януари, които ще продължат надпреварата в паралелните дисциплини.

Двата водещи петзвездни хотели в курорта – Перелик и Орловец, запазват преференциалните условия и отстъпки за ранни записвания до 30%, резервирани директно в официалните страници на хотелите и на www.pamporovo.me. Следвайки концепцията за ски картите, най-изгодната отстъпка за настаняване е валидна при резервиране до 31 октомври.

Специални програми с отстъпки за ски услуги и настаняване в хотели Орловец и Перелик ще има и през този активен зимен сезон за картодържателите на БАКБ, ISIC и абонати на А1.
А притежателите на карти за лоялност Miles&Smiles на Turkish Airlines, закупили ски пакети, дългосрочни лифт карти в Пампорово и настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, вече могат да събират клубни точки в троен размер, обменяйки ги за разнообразни бонуси и привилегии при пътуване с авиокомпанията.
Повече информация за програмите може да прочетете на www.pamporovo.me.


There is no ads to display, Please add some