Начало Светско Хилда Казасян представя концерта „Световното кино в музика“ на 11 октомври в...

Хилда Казасян представя концерта „Световното кино в музика“ на 11 октомври в Благоевград

419
0

Винаги усмихнатата и позитивна Хилда Казасян идва в Благоевград на 11 октомври от 19:00 часа, за един незабравим концерт-спектакъл, който не е за изпускане.

„СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА“ определено дава заявка да надмине успеха на миналогодишното турне под наслов „ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО“.

Изцяло новата програма е наслада за сетивата и ще чуете вечни хитове от филмите „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, „Приятели“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“), музиката на Джон Уилямс от „Междузвездни войни“, „Хари Потър“ и много други.

Очарователната Хилда Казасян ще бъде заедно с виртуоза Тедосий Спасов, гласовитият Васил Петров, оркестърът на Плевенската филхармония, с диригент Борислав Йоцов и едни от най-добрите музиканти в България, в лицето на пианиста Живко Петров, тромпетистът Михаил Йосифов, Димитър Карамфилов на контрабас и Христо Йоцов на барабани.

Завладяващата програма включва и огромен кино екран, който е в синхрон с програмата, за да подсили ефекта и да вплете музиката и киното в едно.

Гатантираме че ще ви хареса!

Билети можете да намерите тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-hilda-kazasyan-blagoevgrad-zala-peyo-yavorov-1358932/performance.html


There is no ads to display, Please add some