Начало Светско Стояна Нацева и Академия „Щастлив Живот“ с приз „ТОП бранд обучения и...

Стояна Нацева и Академия „Щастлив Живот“ с приз „ТОП бранд обучения и личностно развитие 2023“

492
0

Поредна награда за бизнесдамата Стояна Нацева и нейната Академия Щастлив Живот.

Този път призът й бе връчен на годишните Международни награди за шоу, мода и бизнес, където магнетичната Стояна Нацева получи отличието „ТОП бранд  обучения и личностно развитие 2023“.

„Наградите станаха толкова много, че ми е трудно да ги изброя. Въпреки това, всеки път, когато усилията – моите, и на моя екип са оценени, се вълнувам искрено. Благодаря на Красимир Недялков, който за 29-и път връчва наградите, че е забелязал моите постижения“, каза пред нашата медия Стояна Нацева.

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив Живот“ – модерна компания, лидер в сферата на обученията личностно и бизнес израстване у нас.

Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 12 книги, превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в над 60 000 тираж.

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Академията има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.

Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално. Академията работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с ежедневните проблеми и ситуации в личен и професионален аспект. Компанията е наградена като най-успешна в България в раздел „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г.

На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.). Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания.

Стояна Нацева е създател на благотворителния проект СТЪПКИ към УСПЕХА за антикризисно мислене, в които се обучиха над 40000 младежи и възрастни, имащи нужда от подкрепа. Стояна Нацева е създател на уникалната система за коучинг и констелации Direct Change Solution (система на.директните промени). За създаването на този метод г-жа Стояна Нацева е наградена с престижното международно отличие Grand Prize UNIVERSE VIENNA 2022. Над 1000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода.

Стояна Нацева също така е носител на още много награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – „Бизнес жена на годината“ 2022 и 2023 г. за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „„Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория „Будител“, и „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ 2022 и много други. Стояна е лектор в редица обучения и конференции по цял свят – Австрия, Кипър, Кения, Италия, Испания, Йордания,  Великобритания и т.н. Стояна често е гост на престижни издания. През 2022 година беше корица на престижните и обичани български списания Банкер спешъл и Жената днес.


There is no ads to display, Please add some